Tlf.: 20 73 90 96  | Mail: Klik her og send mail

Tømreren fra Skælskør

Godt håndværk kan nogle gange være svært at finde. Det er ikke til at vide om man får en dygtig tømrer eller murer ud til at løse opgaven. Anbefalinger er altid guld værd og findes derfor også her på siden. Ud over dette, er her også en beskrivelse af hvad tømreren Ulf er for en gut.

 

Rent erfaringsmæssigt kan nævnes stort set alt tømrerarbejde. For over 20 år siden blev Ulf udlært efter den gamle skole. Det var ikke altid lige sjovt at være lærling, som mange erfaringsrige håndværkere nok kan nikke genkendende til, men der var gang i staldbyggeriet og tømrerlærlingen fra Skælskør måtte derfor bære tagplader op i en uendelighed.

 

Gennem årene har Ulf været i velrenommeret firmaer i bl.a. Korsør og Slagelse i alt fra spjældarbejde til bygning af typehuse og er derfor kendt for sin effektivitet, men samtidig patentlige udførsel af sit håndværk.

 

Firmaet Poke-montage er ikke nystartet. Det har mange år bag sig, og dermed også stor erfaring. I mange år har det derfor heller ikke kun været tømrerarbejde, men også murerarbejde der har været kerneopgaven. Poke-montage har derfor også specialiseret sig i især renovering af murværk og facader. Man kan heller ikke nævne Tømeren fra Skælskør uden at komme ind på kalkning. Man kan nok godt sige at har du et projekt af ældre dato - og ikke mindst når det er et kalk-produkt - så er det Ulf du skal have fat i. Kontakt ham med det samme og få en god pris på en perfekt løsning - der holder! Gå til kontakt             brug for samarbejdspartner

toemrer1
toemrer3
toemrer2
toemrer4
toemrer5
toemrer6